Om Oss

Rattens Trafikskola har anor från 70-talet och 1993 startades trafikskolan i Sollentuna centrum . Alltsedan dess har Rattens trafikskola arbetat oförtrutet med att nå målsättningen att bli Sveriges bästa trafikskola.

För att lyckas med det ställer vi inte bara alltid mycket höga krav på våra lärare, utan även på våra studielokaler, fordon, säkerhetsaspekter, vårt miljötänkande och inte minst på den pedagogik som du får tillgång till genom oss. En pedagogik utvecklad för snabbare, enklare och även roligare inlärning av teori såväl som praktik.

En annan mycket uppskattad fördel som våra elever får dra nytta av är att Rattens Trafikskola ligger placerad mitt i Trafikverkets uppkörnings område, vilket innebär att din övningskörning sker i samma område som förarprovet (uppkörningen) normalt sker i.

Rattens Trafikskola anlitar inte några externa konsulter som lärare, utan använder sig uteslutande av väl utvalda egna fast anställda lärare. Detta tror vi säkerställer att den höga kvaliteten i undervisningen alltid bibehålls.

Tack vare vårt goda ryckte i kombination med att Rattens Trafikskola ligger i Sollentuna, och dessutom nära Sollentuna pendel tågstation såväl som busstationen i Sollentuna centrum, kommer ständigt elever till oss från ett stort geografiskt område inklusive Stockholm, Kista, Danderyd, Sundbyberg och ett flertal andra orter.


Rattens Trafikskola försöker alltid att arbeta aktivt för en bättre miljö. Därför har vi i samråd med ledande miljöexperter utformat en egen miljöhandbok. Handboken omfattar ett stort antal områden med koppling till miljön och utgör idag ett viktigt och effektivt verktyg i vår verksamhet och en stor hjälp i vår strävan att nå en position som en av Sveriges mest miljövänliga trafikskolor. Användandet av uteslutande miljöbilar är bara en av många miljöhänsyn som våra elever m fl. visat stor uppskattning för.

Vår Vision
Säkerhet, pedagogik och miljö är våra ledord. Vi skall motivera och utbilda säkra samt miljömedvetna förare och på så vis bli en av de ledande trafikutbildarna i landet.

EntréReceptionenTeorisal 2Teorisal 2Rattens_Benneli_Moped

 

 

 

 

 

Rattens Trafikskola